Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takové řeči ty mladé "dámy" samozřejmě nectí, ale ony to asi nevědí. Asi jim to ve škole, ani doma, neřekli... Ale nesoudím je, samy na to doplatí - až se k nim bude jednou někdo (muži) ošklivě chovat. Pak se možná změní... (Pro Vaše chytré články (a postřehy) jsem si Vás dala mezi oblíbené... Díky za ně. R^:-)

0 0
možnosti

Dobrý den paní Mirko, děkuju za Váš příspěvek a vynasnažím se, abyste si vždy alespoň trošku z mých článků odnesla. zdravím a děkuju za Váš zájem. :-)

0 0
možnosti

Ženy mohou dobývat muže, mají hubu přece. A jak to, že to zlatokopkám problém nedělá?

0 0
možnosti
Foto

Nechci být lovcem, ani dobyvatelem. Obojí pro mě znamená získat někoho proti jeho vůli. Partnerství je dle mého rovnocenný vztah, kde nikdo není lovcem ani kořistí. A co se týče těch mladých slečen, vždycky když se ocitnu ve městě a naslouchám jak a o čem se mladí baví, říkám si, že bejt mi dnes 20, tak se asi neožením, ale zas na druhou stranu si nejsem tak úplně jist, že to za mých mladých let bylo jiné. Ono vždy záleží, mezi jakými lidmi se člověk pohybuje.

0 0
možnosti

Dobré ráno. Děkuju všem za příspěvky k tématu. Hodně oceňuju, že se ozvali muži, zajímá mě váš názor. Zdravím!!

0 0
možnosti

J26a65n 54P42a18l10l27a31s

9. 11. 2015 0:37

Dobrý večer, kromě uprchlíků je teď ve flóru téma zrušené výstavy. Tam v diskusích feministky pěkně řádí. Že nenašly cestu sem?

0 0
možnosti

A proč by měl lovit jenom muž? Není z toho nic dobrého. Třeba to, že úspěšný muž je borec, zatímco úspěšná žena je štětka, je toho důsledkem.

A v dnešní době kdy vznikají videa jako: https://youtu.be/b1XGPvbWn0A je balení tak trochu o hubu, vždyť "Slečno, máte pěkného pejska. Můžu si vás pohladit?" není starý laciný trik, ale sexuální obtěžování.

A rozhodně to není emancipací. Takové aktivistky názorně vysvětlují šária hlídkám výhody nečlenů takových hlídek (např. celistvý chrup)

To je spíše dílem neomarxistů.

0 0
možnosti

Chytrý muž loví ženu v práci. Hlupák loví na diskotéce. Pohodář a snílek neloví, ale nechá se ulovit s knížkou v ruce v parku. Ňouma neloví ten si zadá inzerci na internetu. A zbytek se sejde bez lovu u bufetu při lahváči se slovníkem toho co jste napsala a pětikorunou v kapsi z perountkou v ruce. Takže to nevidím tak černě.

Perountka je odhozená cigareta "havíře" při nástupu do vlaku, kterou bere druhý "havíř", kterému teprve vlak přijel. Ideální bylo být třetí v řadě ;-) Bejvávalo dobře nic proti havířům jenom zkušenosti mého strýce, který byl havíř.

0 0
možnosti
Foto

J71a61n29a 22M90a44j98o97v93á

8. 11. 2015 17:17

Však ono to ty holky přejde.

1 0
možnosti

Moc hezky a bohuzel pravdive napsano......karma.....jen me zajima,kdo takova krasna,mila,slusna,cudna,nesmela.......:)))))devcatka vlastne chce?co se s nimi da v zivote vytvorit?:))))odpoved bych asi znal,ale to bych sklouznul okamzite na jejich uroven....a to opravdu nechci:)))

1 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 862x
Jmenuji se Hana Ederová, provozuji Poradnu pro bolavou duši

https://poradnaprobolavoudusi.pageride.cz/

Seznam rubrik