Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HE

Dobrý den všem. Děkuju za diskuzní příspěvky. Akorát to podstatné z mého článku - osud dětí, se někam daleko vytratilo. Přemýšlím, proč asi...

0 0
možnosti

Reaguji na příspěvky pana Polického, který se domnívá, že lidé  z arabských a afrických zemí budou schopni se se svými pracovními návyky

přizpůsobit pracovní kázni, kterou požaduje německý zaměstnavatel.

Namátkou připomínám dochvilnost, zodpovědnost, dodržování pravidel, znalost jazyka. Většina uprchlíků pracovat nebude.

2 0
možnosti
VH

Jasně. Řecko, ba celá Evropa měla očekávat uprchlíky. Možná i netrpělivě. Rozumím Vám: v Řecku měly dávno stát luxusní ubytovny hotelového typu pro nejméně čtvrt miliónu uprchlíků. V Itálii obdobně a v Německu zřejmě měli zajistit ubytovací kapacitu nejméně pro milión osob.

  Ale: bude to dost?

0 1
možnosti
MZ

Opět HLP?

Proč ty matky s nimi nesedí v první bezpečné zemi, do které se dostali - Jordánsko, Libanon, Turecko? Proč ty matky riskují plavbu na přeplněných člunech po moři?

Jsem opravdu zodpovědná za šťastné dětství každého dítěte na zemi? Proč já? Proč ne některá muslimská máma v SAE nebo Kataru? A co jeho rodiče? Ti zodpovědnost nemají?

Kdyby se Vaše kamarádka těch lidí vyptávala, tak by zjistila, že už 2 roky žijí v uprchlickém táboře v Turecku a teď se doslechli o skvělých podmínkách v uprchlickém táboře v Německu, tak jdou tam. Nechtějí už čekat, chtějí lepšé život.

1 1
možnosti
JV

Neni to legitimni ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 862x
Jmenuji se Hana Ederová, provozuji Poradnu pro bolavou duši

https://poradnaprobolavoudusi.pageride.cz/

Seznam rubrik